Vad är det bästa med att driva en bokblogg?

Jessica Johansson, ordochingavisor.se:
– Den största fördelen är de diskussioner som i bästa fall uppstår i kommentarsfältet. Det har fått mig att upptäcka många nya författarskap. Att få läsa och skriva om förlagsnya böcker är så klart en rolig bonus.

Lisa Nordlén, pantalaimoneandbooks.wordpress.com:
– Det bästa är att få vara kreativ, att få fota och skriva om sin läsning för skrivglädjens egen skull. Läsarkommentarerna triggar skrivandet. Det är positivt med en plats där man samlar sitt läsande samtidigt som kontakter knyts med andra bokbloggare.

Hanna Mattsson, booksabc.com:
– Det är mycket som är roligt med bokbloggeri men det finns två saker som är bäst. Dels har jag blivit en bättre läsare. Jag är mer uppmärksam, reflekterar mer och läser mer varierat! Det andra är att ha lärt känna andra bokbloggare. De är så trevliga!

Pia Stendahl, bokbrus.se:
– Jag har kommit i kontakt med många andra bokintresserade och fått många onlinevänner. Det blir som en jättestor läsecirkel med medlemmar från hela landet. En mer personlig fördel är att jag faktiskt håller koll på vad jag läst. Men det allra bästa är dialogen med bloggens läsare. Utan läsare vore min blogg ingenting.