HemMedlemssidorVärldsbokveckan

Världsbokveckan


Letar du efter www.världsbokveckan.se? Klicka här!

INFORMATION FÖR BOKHANDLARE:

Redo för Världsbokveckan 2019?

Här kommer mer info om 2019 års Världsbokveckan.

Årets bok

Årets bok riktar sig till barn 9-12 år och ges ut av Bonnier Carlsen. Mer info om boken och anmälan har gått i per email till samtliga medlemmar. Har info inte kommit fram? Maila anna@adtillsammans.se

Material

Vi kommer likt tidigare år att förse er med material som ni kan marknadsföra Världsbokveckan med. I år skickar vi ut följande material.

  • Affischer 50×70 cm
  • Skyltar A4
  • A5 flyers finns för beställning för de som önskar

Bonnier kommer att ta fram butiksmaterial anpassat till årets bok och VBV som finns att beställa där övrigt material beställs från dem.

Leverans
Under vecka 15 kommer böcker och material att levereras till er. Om ni inte får ert material eller om något inte stämmer kontakta anna@adtillsammans.se som tar frågan vidare.

Skolbesök
Med årets stora antal böcker uppmanar vi till att bjuda in skolor att besöka er! Mer info kommer per email till alla medlemmar under februari. SBF tillhandahåller ett bokningssystem för att underlätta administrationen kring bokning av besök.

Sociala medier
Även i år avsätts en del av budgeten för annonsering i sociala medier och vi kommer att ha filmat material och bilder som kommer att rulla under Världsbokveckan. Vi kommer utöver det att ta fram en plan med bilder och innehåll som ni kan lägga ut själva alternativt dela från Världsbokveckans sida på Facebook. Det kommer att finnas att ladda ned här.

För pressbearbetning är en PR-byrå anlitad.

Har du frågor?

Kontakta Anna Engström, 0709-669816, anna@adtillsammans.se

 

Bästa hälsningar,

Projektgruppen Världsboksveckan, Svenska Bokhandlareföreningen
(I projektgruppen för Världsbokveckan ingår Cecilia Helsing, Mats Ahlström, Reinhold Hedenblad och Anna Engström, projektledare)