HemMedlemssidorVärldsbokveckan

Världsbokveckan


Letar du efter www.världsbokveckan.se? Klicka här!

Vi bjuder in ännu fler skolklasser till bokhandeln 2021!

Uppladdningen för Världsbokveckan 2021 har börjat! Det blir kommer extra mycket fokus på skolklassbesök. Senast besökte över 2 500 barn en bokhandel vid skolklassbesök, vi satsar på att öka det antalet!

I samband med Världsbokveckan 23-29 april 2021 bjuder vi in klasser att besöka bokhandeln för att få veta mer läsning, böcker och bokhandeln. Alla bokhandlare som är med under Världsbokveckan kommer att bjuda in närliggande skola/or skolor till besök. Vid vissa besök kommer också författare att närvara!

………………………………………………………………………………..

Världsboklådan

Vid alla skolklassbesök i bokhandeln kommer klassen att få med sig en låda fylld med böcker att ta med tillbaka till skolan för att läsa och arbeta vidare med. I lådan finns utöver böckerna också ett kompendium med lärarhandledningar och andra övningar till böckerna som ska underlätta för skolan att jobba vidare med böckerna.

………………………………………………………………………………..

Information till Bokhandlare

Alla medlemmar i Svenska Bokhandlareföreningen ska få utskick om Världsbokveckan med all info som behövs för att kunna delta i satsningen. Ett utskick gjordes i oktober 2020, har ni ej fått det och önskar ta del av information? Maila anna@adtillsammans.se

Alla som önskar delta ska anmäla sig via en länk som kommer ut via utskick senare och sista anmälningsdag kommer att vara i början av 2021.